Skip to content Skip to footer

Proiectul tău primează.
Sticla se adaptează!

Sticla ia forma proiectului tău. Pentru că înțelegem că totul a fost gândit în cele mai mici detalii, iar noi lucrăm pentru reușita proiectului tău.

Neoglass sticla clara
Neoglass sticla clara
Produsele noastre

Sticlă clară/float

Sticla clară/float disponibilă la Neoglass, creată prin tehnica inovatoare a topirii unei benzi continue de sticlă, oferă o calitate superioară și claritate remarcabilă. Această metodă asigură o suprafață perfect netedă și uniformă, ideală pentru diverse aplicații. Este alegerea perfectă pentru proiecte care necesită transparență maximă și calitate optică deosebită, fiind potrivită atât pentru aplicații interioare, cât și exterioare.

Caracteristici
Neoglass sticla ultra clara
Produsele noastre

Sticlă ultraclară

Sticla ultraclară de la Neoglass, cu un conținut scăzut de reziduuri feroase, elimină reflexiile verzui caracteristice sticlei obișnuite, oferind o transparență excepțională și o claritate optică deosebită. Disponibilă în diferite grosimi, această sticlă se adaptează perfect nevoilor oricărui proiect, fie că este vorba de vitrine, pereți despărțitori, sau alte aplicații unde claritatea și puritatea optică sunt esențiale.

Caracteristici
Neoglass sticla anticalcar
Produsele noastre

Sticlă anticalcar

Sticla anti-calcar de la Neoglass este special tratată pentru a rezista la acțiunea produselor chimice și are un strat protector ce previne depunerile de calcar. Aceasta înseamnă o durată de viață extinsă și întreținere ușoară, păstrând claritatea și aspectul impecabil pe termen lung. Este ideală pentru zone cu expunere la umiditate și apă, cum ar fi cabinele de duș sau zonele de baie, menținând o transparență și o curățenie excelente.

Caracteristici
Neoglass sticla satinata
Produsele noastre

Sticlă satinată/mată

Sticla satinată/mată oferită de Neoglass combină eleganța și intimitatea într-un design rafinat. Finisată mat, această sticlă permite trecerea luminii, fiind translucidă, dar fără a sacrifica intimitatea. Este ideală pentru spații care necesită o combinație de lumină naturală și confidențialitate, cum ar fi ușile de interior, pereții despărțitori sau aplicațiile de baie, oferind proiectului tău un aspect modern și curat.

Caracteristici
Neoglass sticla reflexiva
Produsele noastre

Sticlă reflexivă

Sticla reflexivă disponibilă la Neoglass este creată printr-un proces sofisticat, care implică depunerea unei pelicule de oxizi metalici prin procedeu pirolitic. Aceasta conferă sticlei o capacitate unică de a reflecta lumina și căldura, oferind în același timp intimitate și un design elegant. Ideală pentru clădiri rezidențiale și comerciale, sticla reflexivă reduce necesarul de climatizare și îmbunătățește confortul interior.

Caracteristici
Neoglass sticla colorata
Produsele noastre

Sticlă colorată în masă

Sticla colorată de la Neoglass, disponibilă în nuanțe elegante de maro și gri, oferă o transparență distorsionată și întunecată, adăugând un plus de rafinament și mister proiectelor de design interior. Această calitate unică o face ideală pentru spații care necesită un echilibru între intimitate și stil, cum ar fi pereții despărțitori sau ușile glisante, iar nuanțele sale sofisticate se integrează armonios în orice décor.

Caracteristici
Neoglass sticla emailata
Produsele noastre

Sticlă Lacobel

Sticla emailată de la Neoglass, special creată pentru amenajările interioare, se remarcă prin durabilitatea sa excepțională, cu o durată de viață de peste 25 de ani. Aceasta este disponibilă într-o gamă variată de culori, oferind posibilități nelimitate pentru designul interior. Durabilitatea combinată cu estetica face din sticla emailată o opțiune ideală pentru pereți despărțitori, placări de pereți, uși sau alte elemente decorative.

Caracteristici
Neoglass oglinda
Produsele noastre

Oglindă

Sticla oglindă de la Neoglass, disponibilă în variante de maro și gri, se distinge prin pelicula sa reflexivă aplicată pe una din fețe. Această caracteristică îi conferă un efect de oglindă elegant, combinând funcționalitatea unei oglinzi cu estetica sticlei colorate. Perfectă pentru spații care necesită un element decorativ unic și modern, această sticlă poate fi personalizată în diferite dimensiuni și forme, adaptându-se oricărui design interior.

Caracteristici
Neoglass sticla laminata
Produsele noastre

Sticlă laminată (multistrat)

Sticla laminată multistrat de la Neoglass este formată din mai multe foi de sticlă unite printr-un proces de încălzire. Această structură îi conferă o rezistență crescută la impact și presiune, asigurând un grad înalt de siguranță. Ideală pentru utilizare în spații care necesită sticlă de securitate, cum ar fi fațadele de clădiri, barierele sau pereții despărțitori, sticla laminată multistrat oferă și o izolare fonică și termică eficientă.

Caracteristici
Neoglass sticla sablata
Produsele noastre

Sticlă sablată

Sticla sablată de la Neoglass este obținută prin procesul de sablare cu nisip la presiune, care conferă un efect mat distinctiv. Această tehnică oferă sticlei un aspect elegant și modern, ideal pentru a adăuga intimitate fără a bloca complet lumina. Sticla sablată este versatilă și se potrivește perfect în diverse contexte de design, de la uși de interior, pereți despărțitori până la elemente decorative.

Caracteristici
Neoglass sticla armata
Produsele noastre

Sticlă armată

Sticla armată de la Neoglass este securizată cu o plasă din sârmă de oțel integrată, oferind un nivel superior de siguranță. Această structură unică împiedică răspândirea cioburilor în caz de spargere, reducând astfel riscul de accidente. Este ideală pentru spații care necesită sticlă rezistentă la impact, cum ar fi zonele industriale sau spațiile publice. Sticla armată oferă un aspect distinctiv și poate fi folosită ca element de design arhitectural.

Caracteristici
Te-am convins?

Atunci hai să începem!

Iubim provocările, de aceea abia așteptăm proiectul tău! Pune-ne la treabă, iar creativitatea ta își va găsi răspunsul în tot ceea ce construim noi. Echipa noastră este gata de lucru! Începem?