Skip to content Skip to footer

O echipă e la lucru
pentru proiectul tău

Ca să înțelegi exact ce putem face, descoperă produsele noastre. Dimensiuni standard sau proiecte custom-made, totul e realizat la Neoglass.
80
sticlă
securizată
Ușă B
Ușă A
transparența siguranței

Uși din sticlă securizată

Ușile din sticlă securizată combină siguranța și funcționalitatea. Oferă durabilitate și rezistență la impact, asigurând un nivel înalt de securitate. Transparente și elegante, aceste uși aduc un plus de lumină naturală și spațialitate în orice încăpere. Personalizabile în funcție de specificațiile proiectului, ele sunt soluții versatile, potrivite atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, adăugând o notă de modern și eleganță designului interior.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
80
compartimentări interioare
Compartimentări B
Compartimentări D
Working space

Compartimentări interioare

Compartimentările interioare din sticlă securizată sunt soluții ideale pentru spații de birouri și comerciale. Acestea creează o separare eficientă a spațiilor, menținând în același timp un sentiment de deschidere și fluiditate. Sticla securizată asigură rezistență și durabilitate, oferind un mediu de lucru sigur. Transparente și estetic plăcute, aceste compartimentări permit trecerea luminii naturale, creând o atmosferă luminată și aerisită.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
80
balustrade
din sticlă
Balustrade A
Balustrade B
Rafinament și siguranță

Balustrade din sticlă

Balustradele din sticlă securizată sunt soluții versatile și elegante, potrivite atât pentru amenajări interioare, cât și exterioare. Oferind o barieră sigură și rezistentă, ele mențin un aspect deschis și aerisit al spațiilor, maximizând vizibilitatea și lumină naturală. Fie că sunt utilizate pentru balcoane, scări sau zone de lounge, balustradele din sticlă securizată adaugă o notă de eleganță, totodată asigurând o funcționalitate și durabilitate de lungă durată.

Unde se montează
Tipuri de laminare
Grosimi disponibile
80
pardoseli
din stică
Pardoseli B
Pardoseli A
Eleganța pașilor tăi

Pardoseli din sticlă

Pardoselile din sticlă securizată sunt soluții inovatoare pentru orice spațiu, fie el interior sau exterior. Cu un design modern și transparent, ele deschid spațiul, creând o senzație de fluiditate. Stratul anti-alunecare integrat asigură siguranța, făcându-le ideale pentru orice mediu. Aceste pardoseli sunt extrem de rezistente și durabile, potrivite pentru a adăuga un element unic de design, fie că e vorba de locuințe private, spații comerciale sau zone publice.

Unde se montează
Tipuri de laminare
Foi de sticlă folosite
80
TREPTE
DIN STICLĂ
Scări B
Scări A
Întotdeauna sus

Trepte din sticlă

Treptele din sticlă securizată aduc un plus de stil și lumină în orice spațiu, creând o senzație de deschidere. Stratul anti-alunecare asigură un nivel sporit de siguranță, făcând treptele ideale pentru utilizare în diverse medii. Treptele din sticlă securizată sunt perfecte pentru a adăuga un element arhitectural unic și impresionant, fie că este vorba de case, birouri sau spații comerciale, oferind o combinație ideală de funcționalitate, siguranță și estetică sofisticată.

Unde se montează
Tipuri de laminare
Foi de sticlă folosite
80
Paravane /
cabine de duș
Duș B
Duș A
Pentru momentul tău

Paravane și cabine de duș

Paravanele și cabinele de duș din sticlă securizată sunt soluții ideale pentru orice baie, oferind un echilibru perfect între funcționalitate și estetică. Fiind custom-made, se potrivesc perfect cu specificul fiecărei băi, adăugând un plus de design și modernism. Sticla securizată asigură durabilitate și rezistență sporită, mai mult aceste soluții măresc vizual spațiul, creând o atmosferă deschisă și luminată și transformă baia ta într-un veritabil SPA.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
80
Placări
interioare
Placări B
Placări A
Extra personalitate

Placări interioare

Placările interioare din sticlă securizată aduc un amestec unic de funcționalitate și estetică modernă. Acestea permit o distribuție optimă a luminii naturale, creând un sentiment de deschidere și spațialitate, totodată menținând intimitatea acolo unde este necesar. Utilizate pe post de pereți de delimitare, ori ca detaliu de design, placările interioare nu sacrifice luminozitatea sau stilul, ci le îmbunătățesc considerabil.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
80
Oglinzi
Oglinzi B Neoglass
Oglinzi A Neoglass
Extra spațiu ambiental

Oglinzi custom made

Oglinzile custom-made create din sticlă float de înaltă calitate, aduc beneficii remarcabile oricărui spațiu. Acestea sunt tratate special pentru a reflecta 100% din lumină și realitatea ambientală, asigurând o imagine clară și precisă. Designul personalizabil permite integrarea perfectă în orice stil de decor, de la cel clasic la cel modern. Aceste oglinzi nu doar că măresc vizual spațiul și amplifică luminozitatea, dar adaugă și o notă sofisticată și elegantă.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
80
Blaturi mese
birouri
Neoglass servicii mese din sticla B
Neoglass servicii mese din sticla A
Un touch al stilului

Blaturi mese/birouri

Neoglass transformă spațiile interioare cu ajutorul blaturilor de sticlă pentru mese și birouri, oferind o gamă variată de sticlă securizată clară, ultraclară și colorată în masă. Aceste suprafețe elegante, durabile și ușor de întreținut adaugă un strop de modernitate și stil oricărui décor – fie că optezi pentru stilul minimalist, ori clasic. Ideale pentru a crea un ambient sofisticat, blaturile Neoglass aduc personalitate pieselor de mobilier.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
8080
polițe și uși
mobilier
Neoglass servicii polite și usi de mobilier B
Neoglass servicii polite și usi de mobilier A
Închiderea transparenței

Polițe și uși mobilier

Ușile și polițele din sticlă securizată de la Neoglass sunt soluții elegante și rezistente pentru mobilierul de bucătărie, baie și dressing. Aceste componente adaugă un aspect modern și sunt perfecte pentru spații compacte, oferind iluzia de mărire a spațiului. Pentru dressinguri, oferim opțiunea de placări cu oglindă, creând un efect sofisticat și practic. Aceste produse sunt ușor de curățat și întreținut, fiind ideale pentru un design interior contemporan.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
8080
contrablaturi
sticlă
Neoglass servicii contrablaturi din sticla B
Neoglass servicii contrablaturi din sticla A 3
Pentru chefi cu stil

Contrablaturi sticlă

Contrablaturile din sticlă securizată reprezintă o alternativă modernă și inovatoare la faianța tradițională. Ușor de curățat și întreținut, acestea aduc un plus de eleganță și stil oricărei bucătării. Avantajul major este personalizarea lor: pot fi adaptate cu imagini sau desene proprii, transformând spațiul de gătit într-unul unic și personal. Aceste contrablaturi sunt nu doar practice, dar și un element decorativ distinctiv.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
8080
vitrine
expozoare
Neoglass servicii vitrine expozoare B
Neoglass servicii vitrine expozoare A
Totul, la vedere

Vitrine, expozoare

Vitrinele și expozoarele customizate, ideale pentru magazine, showroom-uri și spații comerciale, sunt soluții perfecte pentru a prezenta produsele într-un mod elegant și atractiv. Realizate la comandă, ele se adaptează perfect dimensiunilor și specificațiilor fiecărui client, oferind flexibilitate și eficiență în designul spațiului. Aceste vitrine nu doar expun produsele în mod profesionist, dar contribuie și la crearea unei experiențe a clientului.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
8080
terase
balcoane
Neoglass servicii inchideri balcoane sticla B
Neoglass servicii inchideri balcoane sticla A
Intimitatea terasei tale

Închideri balcoane/terase

Închiderile pentru terase și balcoane oferite de noi sunt o alternativă stilată tâmplăriei termoizolante din PVC, fiind realizate din sticlă clară, ultraclară sau reflexivă, cu grosimi de 6 și 8 mm. Aceste soluții elegante asigură o vizibilitate excelentă și protecție, fără a compromite estetica. Perfecte pentru a crea un spațiu suplimentar confortabil și luminos, aceste închideri sunt ideale pentru a vă bucura de exterior indiferent de vreme.

Unde se montează
Tipuri de sticlă
Grosimi disponibile
Te-am convins?

Atunci hai să începem!

Iubim provocările, de aceea abia așteptăm proiectul tău! Pune-ne la treabă, iar creativitatea ta își va găsi răspunsul în tot ceea ce construim noi. Echipa noastră este gata de lucru! Începem?