Termeni si Conditii Generale Site

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului neoglass.ro apartin SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL.

Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, aplicabile acestui site si tuturor materialelor pe care le contine. Va aducem la cunostinta ca prezentul site este destinat promovarii pe piata a produselor si serviciilor oferite de Neoglass. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile Neoglass si cu legea statului roman. Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul neoglass.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de pe aceasta pagina web.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Sunteti de acord ca SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL, prin exercitarea libertatii proprii de decizie si fara notificare sau raspundere fata de dumneavoastra sau de orice tert, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastra de utilizator, respectiv sterge sau indeparta din site orice continut asociat cu ID-ul dumneavoastra de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminari se numara, fara insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau incalcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.

Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Continutul

Continutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzand dar fara a se limita la: Materiale video, poze, texte, informatii, articole scrise, s.a. – generic numite continut – sunt protejate de catre dispozitiile Legii nr.8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe – sanctiuni atat administrative cat si penale, a Legii nr.84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si a Legii nr.129/1992 republicata – privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul neoglass.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL

Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului, apartin SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL

Utilizatorii pot descarca total sau partial continutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informatiilor de pe site-ul este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al continutului informativ si maxim o poza, iar la sfarsitul materialului sau in dreptul continutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastra, se poate atasa un link cu trimitere catre site-ul neoglass.ro.

Limite ale utilizarii site-ului

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

  1. a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;
  2. b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;
  3. c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRLin justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL nu poate controla, in nicio masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de catre SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL a materialului disponibil pe acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Scopurile tipice pentru colectarea datelor sunt urmatoarele:

  1. Raspunsul la cererile dumneavoastra

Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra.

  1. Initierea unei promotii

Putem folosi datele personale transmise de dumneavoastra intr-un formular de inscriere pentru o promotie, in scopul de desfasurare a promotiei conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, dupa caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a castigatorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor, ar putea sa solicite castigatorilor sa participe la viitoarea publicitate, etc.

Orice transfer necesar al datelor dumneavoastra personale va va fi adus la cunostinta si explicat in mod detaliat, iar in situatiile unde este obligatoriu va va fi cerut acordul in mod expres pentru astfel de operatiuni.

  1. Indeplinirea unui contract / unei comenzi

Putem folosi datele dumneavoastra personale atunci cand ne comandati bunuri sau servicii, in scopul de a indeplini acea comanda si putem impartasi asemenea date unor terte parti, cum ar fi furnizorul de servicii de plata prin card sau transportatorul bunurilor/premiilor. Un astfel de transfer de date personale va fi facut numai in vederea respectarii intereselor dumneavoastra legitime ori pentru indeplinirea prevederilor unui contract.

  1. Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dumneavoastra ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite periodic informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dumneavoastra personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord.

Pe de alta parte, aveti dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastra personale sau de a intrerupe orice legatura a dumneavoastra cu prezentul site in orice moment. Va rugam sa completati un formular electronic pe adresa noastra.

Durata prelucrarilor

Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initia legaturi stranse cu potentialii clienti. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dumneavoastra sa fie efectuata pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Dupa incetarea prelucrarii, datele dumneavoastra vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

Politica anti spam

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preintampina mesajele false, folosim sistemul OPT IN si CAPTCHA.

Responsabilitate

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Accesand legatura “Termeni si Conditii” puteti lua la cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL  nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar in interiorul prezentului site sunt detinute sau folosite cu acordul prealabil al altor companii de catre SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam incetati navigarea pe acest site.